Verto oppkjøpt av bemanningsbyrå fra Bergen

By | 2020-03-20T14:40:48+00:00 March 20th, 2020|Bemanning og rekruttering, Bemanningsbransjen, Pressemelding, Verto, XL Bemanning|

I over 10 år har bemannings- og rekrutteringsbyrået Verto hatt hovedkontor i Fosnavåg. Nå tar XL bemanning AS fra Bergen over driften og etablerer seg på Sunnmøre.

– Vi er stolte over det vi har bygd opp gjennom Verto og er veldig fornøyde med at en solid og seriøs aktør innen bransjen vil ta over driften fremover. Med Verto sitt nettverk og omfattende database, vil XL bemanning få en god start ved etablering av kontor på Sunnmøre, sier Lene Moen Karlsen, daglig leder i Verto Norge AS.

Spesialister på bemanningstjenester innen bygg- og anlegg

XL bemanning gjennomfører hele eller deler av rekrutteringsprosessen på alle nivå og fagområder, og er spesialister på bemanningstjenester innen bygg- og anlegg, industri og produksjon. De leverer kvalifisert personell til både midlertidig bemanning eller permanente stillinger.

– Jeg er utrolig glad for at vi har kommet frem til en løsning mellom Verto og XL bemanning. Dette blir en ny og spennende epoke for oss, seier Per Fløisand, daglig leder i XL bemanning.

Verto som avdelingskontor på Sunnmøre

Avdelingen på Sunnmøre vil fremdeles gå under navnet Verto, og det nye avdelingskontoret på Sunnmøre blir etablert i Ålesund sentrum.

– Nye rekrutteringsrådgivere er på plass og vi gleder oss til fortsettelsen sammen med XL Bemanning, sier Moen Karlsen.

 

______

Kontaktpersoner:

Verto Norge AS:         Lene Moen Karlsen, tlf: 41 40 48 03

XL bemanning AS:      Per Fløisand, tlf: 45 87 80 00