Verto inngår samarbeid med Oppover

By | 2018-09-25T13:11:17+00:00 September 25th, 2018|Oppover, Samarbeidsavtaler, Samarbeidspartnere|

Bedriften Oppover vil bistå Verto med blant annet personlighetstester i Vertos rekrutteringsprosesser.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Bjørn Skovli og hans bedrift Oppover som samarbeidspartner, sier Henning Karlsen, adm dir i Verto.

Foto: Oppover. Bjørn Skovli er gründer og eier av Oppover.

Oppover benytter verktøyet Myers–Briggs Type Indicator (MBTI), som er basert på den sveitsiske psykiateren C. G. Jungs teori om psykologiske typer. MBTI har blitt en av verdens ledende personlighetsindikatorer og gir nyttig informasjon i en rekrutteringsprosess.

– Med denne kunnskapen er det enklere å ansette en person med kommunikasjonspreferanser som passer stillingen og en som fungerer i samspill med andre på arbeidsplassen, sier Bjørn Skovli fra Oppover.

 

God kommunikasjon øker lønnsomhet

I tillegg til bistand i rekrutteringsprosesser, hjelper Oppover bedrifter med å bedre kommunikasjon med både ansatte og kunder.

– Bedrifter som trener på kommunikasjon oppnår bedre dialog med kollegaer og kunder. Trivsel, effektivitet og lønnsomhet kan økes ved riktig bruk av salg- og kommunikasjons teknikker, mener Bjørn Skovli fra Oppover.

– Gjennom vårt samarbeid med Oppover, kan Verto også holde kurs for bedrifter som vil øke effektivitet gjennom bedre kommunikasjon, sier Henning Karlsen.

Mer informasjon om fremtidige kurs i samarbeid med Oppover vil bli lagt til på Vertos facebook- og nettside.

Som mangeårig leder i næringslivet erfarte gründer av Oppover, Bjørn Skovli, viktigheten av god kommunikasjon mellom mennesker. Der kommunikasjonen var god økte trivselen, effektiviteten og lønnsomheten.

Oppover ble etablert i 2007 med formål om å tilby ledere og ansatte kommunikasjonstrening mellom mennesker.

www.oppover.no