Velg et seriøst bemanningsbyrå

By | 2018-01-31T10:29:33+00:00 January 31st, 2018|Bemanning og rekruttering, Bemanningsbransjen, Kunder, NHO Service, Revidert Arbeidsgiver|

Kjøp tjenester fra reviderte bemanningsbedrifter. Ta ansvar for et seriøst arbeidsliv ved å etterspørre kvalitetsmerket Revidert Arbeidsgiver når du skal kjøpe bemanningstjenester.

Kvalitetsmerket for bemanningsbransjen

Målet med Revidert Arbeidsgiver er å oppnå et sterkere fokus på arbeidsgiverkvalitet blant kjøpere av bemanningstjenester. NHO Service ønsker at arbeidsgiverkvalitet skal være et konkurransefortrinn. Revidert Arbeidsgiver setter fokus på bemanningsbedrifters arbeidsgiveransvar.

Dette er ordningen:

  • Obligatoriske kontrollpunkter som settes av bransjen (og ikke bedriften selv).

  • Omfattende selvevaluering av hele bedriften og som involverer øverste ledelse.

  • Ekstern og uavhengig ekstern revisor som gjennomgår bemanningsbedrifters praksis og rutiner og avklarer at disse har rutiner for sentrale forpliktelser i arbeidsmiljøloven.

Ordningen er ikke en fullstendig gjennomgang av hele bemanningsbedriften, men gir likevel et tydelig svar på om virksomheten har systemer for å følge lover og regler og at dette følges opp i praksis.

Obligatorisk for medlemmer i NHO Service

Ordningen er obligatorisk for bemanningsbedrifter i NHO Service. De må gjennomgå revisjon hvert annet år for å opprettholde medlemskap.

Revidert Arbeidsgiver gir bemanningsbedrifter en bedre mulighet til å dokumentere sin ryddighet som arbeidsgiver. Samtidig er dette et instrument for å gjøre oppdragsgiveres søken etter seriøse bemanningsbedrifter lettere.

Les mer om Revidert Arbeidsgiver på
www.revidertarbeidsgiver.no

Last ned PDF fra NHO Service