Nytt samarbeid med Mewinn Coaching

By | 2018-04-12T12:49:13+00:00 April 12th, 2018|Mewinn Coaching, Samarbeidspartnere|

Bemanningsbyrået Verto og DNCF sertifisert Coach Winnie Støylen fra Mewinn Coaching har inngått samarbeid for å bedre kunne hjelpe jobbsøkere og kunder.

– Mange av jobbsøkerne som registrerer seg hos Verto trenger veiledning i jobbsøkerprosessen. Ofte er det små grep som skal til for å bli mer attraktiv på jobbmarkedet, og vi tilbyr jobbsøkerkurs til grupper og veiledning til enkeltpersoner, sier Henning Karlsen, adm dir i Verto.

Karlsen forteller at mange jobbsøkere som tar kontakt med Verto synes det er vanskelig å lete etter jobb.

– Mange vet rett og slett ikke hva de vil og er usikre på seg selv. Når en kandidat har registrert sin CV og vi har en samtale for å finne ut hvordan vi kan hjelpe, spør vi alltid om hvilke ønsker de har for en fremtidig jobb. Overraskende mange sier de ikke vet hva de vil. Samarbeidet med en sertifisert Coach vil være veldig gunstig i slike situasjoner.

Mewinn Coaching kan tilby veiledning på en helt annen måte enn vi gjør i dag, og vi er veldig fornøyd med å få Winnie Støylen med på laget, sier Karlsen.

Winnie Støylen er utdannet Life-& Business Coach, og driver Mewinn Coaching i Ulsteinvik.

– Jeg hjelper personer å bli klar over hva som er viktig for dem, sette egne mål og bidrar som en støtte på veien til å nå disse. Stort forventningspress både fra samfunn, familie, venner og ikke minst seg selv, kan føre til at man mister troen på eget potensiale – også i jobbsammenheng. Som coach lærer jeg deg hvordan bli bevisst på, og ta i bruk dine evner og talent og til å bli trygg på deg selv.

Jeg setter stor pris på å få bruke min kompetanse i samarbeid med Verto, sier Winnie Støylen i Mewinn.

Winnie Støylen – Life- & Business Coach og Helsecoach. Foto: Per Eide.

Les mer om Mewinn Coaching her