Nye rekrutteringer til Ulmatec Skipsservice

By | 2018-09-04T10:44:44+00:00 September 4th, 2018|Ansettelser, Bemanning og rekruttering, Kandidater, Kunder, Ulmatec|

Foto: Verto Norge AS. Fra venstre: Arnt M. Sønnesyn og Stian Jøsok.

Verto fikk oppdraget når Ulmatec Skipsservice hadde behov for både servicetekniker og teknisk ansvarlig. Vi ønsker våre kandidater, Arnt M. Sønnesyn og Stian Jøsok, lykke til i ny jobb.

Ryddig og effektiv prosess

– Vi er veldig fornøyd med rekrutteringsprosessen gjennom Verto. Vi hadde god dialog hele veien og fikk gode kandidater som passet vår kravspesifikasjon, sier Gard Hovlid, Project Coordinator i Ulmatec Skipsservice.

Han mener det har vært en fordel at Verto hadde ansvaret for søk og sortering av kandidater.

– Verto har en database som gjør det enklere for oss å nå de rette kandidatene raskt. Det er også en stor fordel at vi utelukkende får servert aktuelle kandidater, noe som er effektivt og kostnadsbesparende for oss, forteller Hovlid.

Fornøyde kandidater

Stian Jøsok ble rekruttert til stillingen som Teknisk ansvarlig, og begynte jobben hos Ulmatec Skipsservice i mars 2018. Han hadde kjennskap til Verto som bemanningsbyrå, men var ikke registrert i databasen.

– En kollega sendte meg link til stillingen som Verto hadde annonsert, og jeg tok kontakt samme dag. Henning Karlsen i Verto kom med kjapp tilbakemelding og jeg var til intervju dagen etter. Det har vært en ryddig prosess og jeg trives godt i Ulmatec Skipsservice. Arbeidsdagen er veldig variert med alt fra salg til tekniske utfordringer, sier Stian.

Arnt M. Sønnesyn så stillingen som Servicetekniker på Verto sin facebook-side.

– Det gikk raskt fra jeg sendte søknad til Verto tok kontakt for et intervju. Det var veldig greit med et møte på Verto sine kontorer i forkant av intervjuet hos Ulmatec, sier Arnt.

Etter noen uker i ny jobb er han veldig fornøyd.

– Jeg får reise mye og det er veldig hyggelige kollegaer her. Jeg har blitt tatt godt imot og jeg trives på både arbeidsplassen og i stillingen som servicetekniker, sier Arnt.

OM ULMATEC SKIPSSERVICE

Ulmatec Skipsservice er lokalisert i Fosnavåg og Tromsø med salgskontor i Murmansk og Arkhangelsk.
Omsetter for 65-70 mill og har 26 ansatte.

Ulmatec Skipsservice utfører:

  • Klassing, reparasjon, overhaling av motorer på skip, offshore, oppdrett og landanlegg
  • Service, og reparasjoner på kraner, vinsjer, pumper, etc.
  • Montering av motorer og utstyr
  • Filter og vedlikeholdsprodukter
  • Reservedeler
  • Døgnvakt