Ny økonomisjef til Frøystad AS

By | 2018-12-06T14:06:38+00:00 December 6th, 2018|Ansettelser, Frøystad AS|

Til venstre: Henning Karlsen, adm dir i Verto, Lill Signe Sævik, ny økonomisjef i Frøystad AS og Per Frøystad, daglig leder i Frøystad As.

Frøystad AS styrker administrasjonen med ny økonomisjef. Vi gratulerer vår kandidat, Lill Signe Sævik, med ny jobb!

– Jeg opplevde rekrutteringsprosessen som effektiv, profesjonell og målrettet. Jeg hadde satt meg et mål før jeg registrert meg hos Verto, og det er absolutt innfridd med stillingen som økonomisjef for Frøystad AS, forteller en glad Lill Signe Sævik.

Frøystad AS

I januar 2019 starter hun i ny jobb hos Frøystad AS, en bedrift med lange tradisjoner for levering av fiskeredskaper til den norske kystflåten. Siden 1972 har Frøystad AS produsert og levert utstyr til kvalitetsbevisste kunder innen fiskeri og havbruk.

– Vi er veldig fornøyd med rekrutteringsprosessen og ser frem til at Lill Signe starter i sin stilling hos oss, sier Per Frøystad, daglig leder for Frøystad AS.

Bedriften har lokaler i Fosnavåg på Sunnmøre og en avdeling i Oslo.

Registrer CV hos Verto

– Min erfaring er at Verto jobber for deg; søker markedet ut fra den du er og ønsker. Jeg tror det er en tidsbesparende rekrutteringsprosess både for bedriften og arbeidssøkende at en profesjonell rekrutteringsaktør kjenner begge parter godt, sier Lill Signe

Hun er klar i sin anbefaling til andre jobbsøkere:

– Sitter du med drømmen om ny jobb så ikke nøl – ta kontakt med Verto! En dag kom telefonen jeg hadde ventet på. En av Vertos kunder hadde den perfekte jobben for meg og jeg blei ansett som aktuell. Etter få dager var jeg på vei til intervju og dagen etter fikk jeg tilbudet om jobben.  Jubelen stod i taket! For meg er dette drømmejobben, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer hos den spennende bedriften Frøystad AS, sier Lill Signe.