Gratulerer med ny jobb i Tussa!

By | 2017-11-15T14:41:19+00:00 November 6th, 2017|Kandidater, Kontor, Kunder, Ny jobb, Tussa|
M

andag denne uken signerte vi kontrakt for tre nye medarbeidere til Tussa 24. Vi gratulerer våre kandidater Benedicte Kleven Fugledal, Stine Moltu og Caroline Frantzen med ny jobb og ønsker dem lykke til!

– Normalt sett ønsker vi å bruke god tid på rekrutteringsprosesser fordi feilansettelser koster bedriften mye, sier Lise Ulstein, salgs-og markedssjef i Tussa 24.

Lise forteller at samarbeidet med Verto fungerer svært godt, og mener Tussa har en stor fordel med å kunne bruke Vertos nettverk og kandidatbase.

– Verto har vært helt uvurderlige, spesielt ved vår siste ansettelse der Tussa var i tidsnød og måtte ha en rask og effektiv rekrutteringsprosess. Jeg ser det som helt nødvendig at vi fikk bruke erfaringen og nettverket til Verto som bemanningsbyrå, sier Lise.

– Etter vi fikk oppdraget fra Tussa, kunne vi raskt finne flere gode kandidater i vår kandidatbase. Dette var kandidater vi allerede hadde intervjuet for andre potensielle stillinger, og følte oss trygge på at de kunne passe til stillingen hos Tussa, forteller Henning Karlsen, adm dir i Verto.

– Vi er meget glad for at Verto kunne snu seg rundt så hurtig og var nøye med å levere kandidater etter vår kravspesifikasjon, sier Lise.

Ny jobb i et vanskelig arbeidsmarked

For tiden kan arbeidsmarkedet være en utfordring for jobbsøkere, med flere hundre søkere på samme stilling. I tillegg blir ikke alle stillinger utlyst.

– Det var veldig vanskelig å søke jobber, sier Caroline Frantzen og Benedicte Kleven Fugledal.

– Jeg fikk komme på flere intervjuer, men nådde aldri helt fram. Jeg opplevde det som vanskelig å komme gjennom nåløyet i konkurranse med flere gode kandidater, forteller Benedicte.

– Jeg mener bestemt at jeg ikke hadde fått denne jobben uten hjelp fra Verto, mener Stine Moltu.

Etter avsluttet utdanning opplevde Stine at det ikke var enkelt å finne frem til stillinger å søke på, og å skille seg ut blant andre søkere.

– Jeg vet at ikke alle stillinger blir utlyst, og det kan være vanskelig å vite hvilke stillinger som passer for meg. Det var en kjempefordel å være registrert i Verto sin kandidatbase og få hjelp med profesjonelle konsulenter i jobbsøkerprosessen, sier Stine.

Både Caroline, Stine og Benedicte fikk vite om Verto gjennom familie og venner, og grunnen til at de registrerte seg var Vertos gode rykte.

– Jeg har bare gode erfaringer med Verto, fra registrering av CV til ansettelsen hos Tussa. Det er helt uvirkelig at det har gått så raskt med tanke på arbeidsmarkedet i dag. Jeg mener Verto kan åpne mange dører som jobbsøkere ikke klarer på egen hånd, sier Caroline.

Alle tre er under opplæring hos Tussa, og sier de er veldig glade for å ha fått jobb i Tussa.

-Tusen takk til dere i Verto!, sier Stine og forteller at etter en uke hos Tussa har hun inntrykk av at det er en god arbeidsplass med et supert miljø.

Fra venstre: Lise Ulstein fra Tussa 24, Benedicte Kleven Fugledal, Stine Moltu, Henning Karlsen fra Verto og Caroline Frantzen

Fra venstre: Lise Ulstein fra Tussa 24, Benedicte Kleven Fugledal, Stine Moltu, Henning Karlsen fra Verto og Caroline Frantzen

Verto takker Tussa for oppdraget!

Om Tussa

Tussa er et ledende energi- og kommunikasjonskonsern med hovedkontor i Ørsta kommune på Sunnmøre. 200 medarbeidere jobber i konsernet, med oppgaver innenfor kraftproduksjon, kraftomsetning, IKT og installasjon.

www.tussa.no