CleanFurn leier medarbeidere fra Verto

By | 2018-04-10T12:17:59+00:00 August 26th, 2014|Bemanning og rekruttering, Cleanfurn AS, Fosnavåg, Kunder|

Fra venstre: Henning Karlsen, Kristin Kopperstad og Fatima Myrseth

Verto har samarbeidet med CleanFurn i flere år, og før sommeren gikk vi inn i ny samarbeidsavtale om rekruttering.

– Vi hadde behov for mange personer på korte prosjekt, og kontaktet derfor Verto for å få hjelp til å finne gode kandidater. Mange som arbeider på våre prosjekter har jobbet flere år for oss gjennom Verto, sier Fatima Myrseth, gründer og daglig leder i CleanFurn.

I fjor meldte også behovet seg for å utvide administrasjonen, og Verto fikk oppdraget med å finne den rette kontormedarbeideren.

Kristin Kopperstad har jobbet for CleanFurn gjennom Verto siden januar i år, og hun stortrives som kontorsjef.

– Det er aldri kjedelig på jobb. Vi tar på oss oppdrag over hele Norge og Europa, så vi har nok å henge fingrene i, forteller Kristin.

– For oss er det en veldig fin ordning med innleie av arbeidskraft, mener Myrseth. Verto tar seg av det formelle arbeidsgiveransvaret som f.eks utbetaling av lønn, og arbeidsgiveravgift, og vi betaler per oppmøtte time til medarbeidere på våre prosjekter.

Hvem er CleanFurn?

cleanfurn

CleanFurn reparerer, trekker om, rengjør og vedlikeholder møbler om bord i båter, på hoteller og i kontorbygg.  Bedriften er blant annet hovedleverandør til rederiet Color Line.

Tidligere i år fikk det 6 år gamle firmaet en viktig avtale med DSS (Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon) om vedlikehold av møblene i regjeringskvartalet.

– Vi setter stor pris på tilliten som blir vist oss og ser på denne avtalen som en anerkjennelse av vårt relativt unge firma og den kvaliteten som vi ønsker å stå for i vårt arbeid, sier Myrseth.

CleanFurn er en prosjektorganisasjon bestående av erfarne selvstendige møbeltapetserere og renholdere som mønstrer på hvert enkelt prosjekt.

For mer informasjon om CleanFurn se www.cleanfurn.no