Verto samarbeider med Thon Hotel Fosnavåg

By | 2018-04-10T12:12:00+00:00 August 14th, 2014|Bemanning og rekruttering, Fosnavåg, Thon Hotel Fosnavåg|

Hotelldirektør Gunther Dahler og Henning Karlsen har jevnlig samtaler om rekrutteringen til Thon Hotel Fosnavåg. Karlsen, fra bemanningsbyrået Verto i Fosnavåg, fungerer som konsulent i rekrutteringsprosessen til Thon Hotel Fosnavåg.

 

Hotellets direktør, Gunther Dahler, mener det er viktig med det lokale nettverket til bemanningsbyrået, i tillegg til samarbeidsavtaler Verto har til våre naboland.

Verto har en kompetanse hotellet vil få god bruk for fremover, sier Dahler.

Åpningen til hotellet blir høsten 2014, og kystbyen Fosnavåg vil få et løft både gjennom mer aktivitet i sentrum og et helt nytt utseende ved havna.

Mange håpefulle har sendt sine søknader til ulike stillinger ved hotellet, og flere stillinger til ulike ansvarsområder på hotellet er besatt.

– Det gleder oss å få hjelpe til med å få viktige brikker på plass til et fantastisk prosjekt som betyr mye for både privatpersoner og næringsliv i distriktet, sier Karlsen.

arbeid_hotell_fosnavaag

Det jobbes med å ferdigstille både hotell og området rundt før åpningen denne høsten. Her ser vi mot Fosnavåg Brygge og skimter fugleøya Runde i horisonten fra Thon Hotel Fosnavågs 4. etasje.

Fakta om Thon Hotel Fosnavåg
Thon Hotel Fosnavåg åpner i slutten av september 2014 og ligger på kaia i Fosnavåg. Hotellet får 115 rom og gode møteromsfasiliteter. Restauranten med ca. 220 sitteplasser vil ha flott utsikt mot havet samt uteservering i sommerhalvåret. Hotellet vil være en del av Conference-konseptet som består av 21 profesjonelle konferansehoteller.

Følg hotellet på facebook og instagram @thonhotelfosnavag